Computer – Harde schijf vervangen

Is uw harde schijf defect?

Start uw computer niet meer goed op? Is uw computer ontzettend traag geworden? Dan kan het zijn dat de harde schijf van uw computer defect is. Bij het vervangen van de harde schijf komen een hoop werkzaamheden kijken zoals het plaatsen van de harde schijf, het opnieuw installeren van Windows en het terugplaatsen van de bestanden van uw huidige harde schijf (indien mogelijk). Onze monteurs helpen u graag weer aan de slag!

Wij bieden uitkomst!

U kunt zonder afspraak binnenlopen bij één van onze vestigingen. Hier helpen onze monteurs u direct verder. Er zijn verschillende soorten harde schijven verkrijgbaar. Daarom kunnen de kosten voor een harde schijf verschillend zijn. Wij zullen gaan testen of de harde schijf inderdaad defect is en overleggen met u wat voor mogelijkheden er zijn voor vervanging van de harde schijf. Ook wordt u op de hoogte gesteld van de totale kosten. Natuurlijk kunt u ook uw reparatie aanmelden via ons reparatieformulier. U ontvangt dan van ons instructies hoe u uw computer naar ons toe kunt versturen.

Harde schijf


Onze openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
13.30 - 18.00
09.30 - 18.00
09.30 - 18.00
09.30 - 18.00
09.30 - 18.00
19.00 - 21.00
10.00 - 17.00
Gesloten

Meer opslagruimte creëren

Heeft u veel bestanden op uw computer staan en raakt uw harde schijf vol? Doordat uw harde schijf vol raakt heeft u weinig tot geen ruimte meer over voor andere bestanden op de computer. Dit kan opgelost worden door bijvoorbeeld een extra harde schijf te plaatsen.