Laptop – Geheugen uitbreiden

Te weinig werkgeheugen of is het werkgeheugen defect?

Is uw laptop na verloop van tijd trager geworden of heeft de laptop moeite met het openen en verwerken van zware programma’s? Dan kan het zo zijn dat een geheugen upgrade uitkomst bied. Het werkgeheugen is een essentieel onderdeel van uw laptop waar de verwerking van alle data plaatsvind. Heeft de laptop onvoldoende werkgeheugen om de gegevens snel genoeg te verwerken dan reageert de laptop langzaam.

De kosten en hoe, waar en wanneer?

De kosten zijn per laptop verschillend omdat er diverse soorten en types geheugen zijn. Wilt u weten wat de kosten voor het werkgeheugen zijn dat in uw laptop past? Neem dan contact op met één van onze vestigingen. Onze monteurs geven u graag advies hierover!

U kunt zonder afspraak uw laptop brengen bij één van onze vestigingen. Na ontvangst van uw laptop bij één van onze vestigingen beginnen we met bepalen hoeveel werkgeheugen er bij moet komen en welk type. Zodra dit bekend krijgt u ook te horen wat de kosten hiervan zijn. Zo weet u waar u aan toe bent. Wanneer u uw laptop naar ons toe opgestuurd heeft, dan bespreken we de kosten telefonisch met u. Wanneer u akkoord gaat met de prijsopgave en het werkgeheugen voor uw laptop op voorraad zijn zorgen wij ervoor dat uw laptop zo snel mogelijk weer gereed is!

Image and video hosting by TinyPic


Onze openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
13.30 - 18.00
09.30 - 18.00
09.30 - 18.00
09.30 - 18.00
09.30 - 18.00
19.00 - 21.00
10.00 - 17.00
Gesloten