Laptop – Toetsenbord vervangen

Werkt het toetsenbord van uw laptop niet goed meer?

Met enige regelmaat komt het voor dat sommige toetsen niet meer werken bij een laptop. Het vervangen van het toetsenbord bied dan uitkomst. Uiteraard kan het niet goed functioneren van het toetsenbord meerdere oorzaken hebben; bijvoorbeeld een kop koffie die over uw laptop valt. Gelukkig kan het toetsenbord van uw laptop vervangen worden! Ook dit is een vrij nauwkeurige klus en dient vakkundig uitgevoerd te worden. Wij lossen dit probleem graag voor u op!

De kosten

Helaas is er geen vast bedrag voor het vervangen van het toetsenbord in uw laptop. Dit komt omdat er allerlei verschillende varianten toetsenborden in omloop zijn. Niet elk toetsenbord is hetzelfde. Elk type laptop heeft zijn eigen toetsenbord nodig. De kosten van deze reparatie zijn dus bij elke laptop verschillend. In de meeste gevallen variëren de kosten van deze reparatie vaak tussen de €35,- en €85,-.

U kunt zonder afspraak uw laptop brengen bij één van onze vestigingen. Hier helpen onze monteurs u direct verder. Ook wordt u op de hoogte gesteld van de totale kosten. Natuurlijk kunt u ook uw laptop aanmelden via ons reparatieformulier. U ontvangt dan van ons instructies hoe u uw laptop naar ons toe kunt versturen. Klik op de knop "Laptop opsturen voor reparatie" om uw laptop aan te melden voor deze reparatie.

Laptoptoetsenbord


Onze openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
13.30 - 18.00
09.30 - 18.00
09.30 - 18.00
09.30 - 18.00
09.30 - 18.00
19.00 - 21.00
10.00 - 17.00
Gesloten