Laptop – Accu vervangen

Accu defect of houdt deze het niet lang vol?

Een vaak voorkomend probleem bij een laptop is dat de accu na verloop van tijd slecht wordt. Het kan zijn dat uw laptop alleen nog functioneert wanneer u deze aan het netstroom heeft aangesloten en zodra deze hiervan wordt losgekoppeld hij uitvalt. Dan is de accu defect. Het komt ook voor dat de laptop het nog maar een korte tijd vol houd wanneer u op de accu werkt, dan is uw accu in slechte conditie. Gelukkig is de accu in uw laptop te vervangen. Dankzij deze reparatie kunt u dus snel weer mobiel werken met uw laptop!

De kosten

De kosten zijn per laptop verschillend omdat elke laptop zijn eigen accu nodig heeft. Wilt u weten wat de kosten voor het vervangen van de accu zijn die in uw laptop past? Neem dan contact op met één van onze vestigingen. Onze monteurs geven u graag advies hierover!

U kunt zonder afspraak uw laptop brengen bij één van onze vestigingen. Hier helpen onze monteurs u direct verder. Ook wordt u op de hoogte gesteld van de totale kosten. Natuurlijk kunt u ook uw laptop aanmelden via ons reparatieformulier. U ontvangt dan van ons instructies hoe u uw laptop naar ons toe kunt versturen. Klik op de knop "Laptop opsturen voor reparatie" om uw laptop aan te melden voor deze reparatie.

Accu


Onze openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
13.30 - 18.00
09.30 - 18.00
09.30 - 18.00
09.30 - 18.00
09.30 - 18.00
19.00 - 21.00
10.00 - 17.00
Gesloten